SUM

SUM

SUM tilbyr studentdrevet medisinsundervisning ved Det medisinske fakultet på Universitet i Oslo, som et ekstra tilbud til den ordinære undervisningen.

SUM har som hovedoppgave å bidra med å øke medlemmenes faglige kunnskap og ferdigheter. Vi er en forening for medisinstudenter, og har som mål å drive undervisning av studenter for studenter.

Arrangementene våre skal være en arena der det er lav terskel for å stille spørsmål, med en avslappet atmosfære og ufarlige omgivelser.

Vi ønsker å hjelpe studenter til bedre studieteknikk, og gi dem flere måter å tenke på. Dette er altså et supplement til fakultetets undervisning for de studentene som er interessert i det.

Les mer om SUM på hjemmesiden

E-post: sumoslo14@gmail.com

Følg SUM på Facebook